"Через два місяці я вийшла за нього заміж, тому що така доля": Сумська розповіла, як її вперше вдарив ексчоловік Паперний (відео)

Українська акторка Ольга Сумська розповіла, що її колишній чоловік Євген Паперний уперше її вдарив ще до їхнього одруження. За словами артистки, це сталося, коли чоловік був у стані алкогольного сп'яніння, передають Патріоти України.

Такими подробицями Сумська поділилася в інтерв'ю програмі "ЖВЛ". Вона також додала, що списала тоді це на чисту випадковість.

"Я навіть не пам'ятаю, через що була ця сварка. Він мене тоді вдарив! І на ранок він сказав – не може згадати. Цього не було... Через два місяці я вийшла за нього заміж, тому що така доля. Я подумала, що це не може повторитися!" – пояснила Ольга.

До речі, нещодавно й сам Паперний зізнавався, що підіймав руку на свою екскохану. Однак він розповів інший випадок. За словами Євгена, одного разу в момент сварки Сумська назвала його "козлом", на що той бурхливо відреагував і вдарив її. У знаменитості навіть залишився слід на щоці, який вона тривалий час приховувала за допомогою тонального засобу.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...