"Через три місяці я мала вже танцювати в Італії": Катерина Кухар розповіла, як їй вдалося швидко схуднути після народження дітей (відео)

Прима-балерина Національної опери України та суддя шоу Танці з зірками Катерина Кухар в інтерв'ю Каті Осадчій розповіла про післяпологову депресію. Кухар з чоловіком Олександром Стояновим виховує двох дітей, сина Тимура та дочку Анастасію, повідомляють Патріоти України.

«Після перших пологів ти не розумієш, що буде з твоїм тілом, потім ти дивишся в дзеркало і бачиш, що сталося з твоїм балетним тілом. Ти не розумієш, чи зможеш повернути собі ту форму, яка у тебе була. Це добре відомо, що для нас зовнішність це 50% успіху», — говорить зірка.

Кухар розсекретила, як приходила в форму після пологів. Балерина ризикувала штрафами після двох вагітностей. «Я починала з інтенсивних масажів. Потім я почала використовувати хула-хуп, щоб повернути талію, живіт у форму. Гімнастика, станок, стрибки, пальці й лише після цього починаються вже репетиції. Через три місяці після народження дочки я повинна була вже виступати в Італії. У мене не було шансів, був би великий штраф», — зазначила артистка.

"Втім, буває так": Даша Квіткова різко відреагувала на слова ексчоловіка Добриніна про її "невзаємність почуттів"

вівторок, 23 квітень 2024, 11:28

Українська блогерка Даша Квіткова прокоментувала вислів ексчоловіка, ведучого Нікіти Добриніна про те, що вона була "невзаємною у почуттях" під час їхніх стосунків, передають Патріоти України. Так, раніше Нікіта на шоу "Пісня мого життя" розповідав, щ...

"Згідно з законом": Даша Квіткова зізналася, чим завершилася історія з її масштабною ДТП у Києві

вівторок, 23 квітень 2024, 10:44

Українська блогерка Даша Квіткова, яка минулого року булавизнана винною в масштабній київській ДТП, розповіла про кінцеве рішення суду, передають Патріоти України. Як зізнається знаменитість, все вирішилося відповідно до законодавства України й вона в...