Через жарти українців про допомогу ЗСУ? У Росії скасували концерти Ані Лорак і низки інших виконавців

У російському Ростові-на-Дону скасували концерт Ані Лорак, який мав відбутися влітку цього року. Таке рішення пояснили тим, що у місті не хочуть бачити артистів, які не підтримують війну РФ проти України, яку охрестили "спецоперацією", передають Патріоти України.

Та сама доля спіткала Валерія Меладзе, Олександра Ревву та ще три музичні гурти – їхні виступи теж скасували. Про це повідомили російські пропагандистські ЗМІ, посилаючись на голову адміністрації Ростова Олексія Логвиненка.

З його слів, проти виступу цих артистів виступили самі містяни."Адміністрація міста ще влітку минулого року донесла до організаторів концертів свою жорстку позицію та думку ростовчан. За цей час було скасовано концерти "ДДТ", "Мумій Тролля", "Машини часу", Валерія Меладзе, Олександра Ревви, Ані Лорак", – сказав Логвиненко.

Раніше виступи цих артистів було скасовано й у інших містах РФ. Зокрема, концерти Валерія Меладзе не відбудуться у Новосибірську, Красноярську та Іркутську.

У мережі підозрюють, що концерти Ані Лорак вирішили скасувати через хвилю жартів про те, що вона нібито допомагає Збройним силам України.

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...

"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили"

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...