Чіткий і лаконічний меседж диктатору-вбивці: Українська модель вийшла на червону доріжку з посилом для Путіна

Мода - це форма соціального, культурного та політичного самовираження, що має на меті донести певне повідомлення до безпосередньої аудиторії. Останнім часом знаменитості використовують цю форму комунікації, щоб заявити про себе, і яскравим прикладом є 34-річна модель Аліна Байкова, що родом із Кропивницького, проте мешкає у США, передають Патріоти України.

Українка відвідала вечірку відкриття Тижня моди в Нью-Йорку. Вона обрала вбрання оверсайз з максіджемпером українського бренду Vip Luxury Edition, що виконує роль мінісукні. Кольори українського прапора: жовте тло і сині друковані літери. Чи потрібно перекладати ці три слова — «Fuck You Putin»?

На завершення образу модель взула туфлі на підборах від Sophie Benel і як аксесуар додала прозорий клатч Michino, прикрашений різнокольоровими зірками. Своїм виглядом Аліна Байкова вирішила засудити війну в Україні, через яку гинуть люди, знищується інфраструктура.

Але це лише один з багатьох жестів, за допомогою яких Аліна, що має 3,4 мільйона підписників в Instagram, вирішила поділитися своєю незгодою з путіним і його війною. Після початку війни на початку 2022 року модель не лише негайно використала свої канали комунікації для її засудження, а й спланувала заходи зі збору коштів та допомогла тисячам українських біженців. Вчинок Аліни викликав справжній фурор у соцмережах, користувачі написали під опублікованим відео, де Аліна позує в сукні, тисячі коментарів у знак підтримки.

«Дякую вам за позицію. Ви суперсильна жінка, наша україночка» — пишуть фоловери Байковій.

До слова, у березні 2022 року модель одягла костюм у національних кольорах українського прапора та вийшла на вулиці Нью-Йорка, щоб закликати весь світ підтримати народ України. А влітку Аліна Байкова виходила в Каннах на доріжку з прапорцем України та зустрічалася у Нью-Йорку з мером міста, щоб обговорити допомогу українцям.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...