"Чмоня тижня": Слава Дьомін розпік відомого українського співака, який сидить у Європі та співає російською

Ведучий Слава Дьомін розніс українського співака Олега Кензова, який нещодавно випустив кліп на російськомовний трек "Я целую твои щеки", , передають Патріоти України.

У новому випуску програми "СлаваПРО" Дьомін "нагородив" виконавця званням "чмоня тижня" через те, що Кензов й досі випускає пісні російською. Обурило українців й те, що коли країна переживає такі важкі часи, він знімає кліп, де показує розкішне життя і їздить на яхті. Також Дьомін зазначив, що співак перебуває за кордоном.

"Він як артист, який позиціонує себе українським артистом, продовжує випускати пісні російською мовою. Нещодавно в Олега вийшов кліп на пісню "Я целую твои щеки". І у цьому кліпі Олег так красиво плаває на яхті, а в Instagram фоткається на тлі відомих європейських пам'яток", - зазначив ведучий.

Дьомін додав, що востаннє українською у фотоблогу Кензов спілкувався 28 серпня, коли згадував про свого друга-військового ЗСУ. Тоді ж артист організував збір на допомогу військовим.

"І раніше Олег співав пісню про Валерія Залужного. Але одразу запитання до Олега: от чому нові пісні російською мовою? Це на яку аудиторію розраховано? Якщо на українську, то треба бути артистом-камікадзе, щоб випускати пісню російською. Якщо на російську, то звання "чмоня тижня" – підтверджується", - сказав Дьомін.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...