"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти України.

Більше того, виконавиця хіта Waka Waka зізналася, що навіть готова прийняти свою самотність і бути вільною заради кар'єри.

Також вона розповіла, що колишній чоловік тягнув її вниз протягом усього періоду їхніх стосунків. Саме через нього вона надовго залишила музику, поставивши у пріоритет сім'ю і давши цим Жерару можливість продовжити спортивну кар'єру. Тепер, коли вона повністю вільна, можна зайнятися і своєю роботою.

«Я писала пісні „тут і там“, але мені було дуже складно зібрати всю роботу докупи. То у мене був чоловік. То я жила без нього. Так, чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна. Тепер справді можу працювати», — такими словам Шакіра пояснила причину, через яку стільки років не радувала шанувальників новими музичними хітами.

Без краплі драми у розмові з ведучим теж не обійшлося: Шакіра згадала, що «збирала з підлоги шматочки себе», намагаючись відійти від зради та розставання, а музика стала сполучною ланкою. «Але жінки більше не плачуть. Тепер черга чоловіків», — натхненно завершила вона.

Інтерв'ю і великий концертний тур по США та низці інших країн присвячений виходу першого за сім років музичного альбому співачки. Зрозуміло, що на творчість співачки вплинули пережиті зради, важкий розрив і відродження артистки після всіх труднощів, що випали на її долю за той час, поки екскоханий розважався з новою обраницею.


"Намагалася його вколоти": Раміна Есхакзай та її колишній наречений Євген Пронін уперше назвали причину свого розставання

субота, 27 квітень 2024, 9:56

Українська блогерка і журналістка Раміна Есхакзай запросила у своє YouTube-шоу колишнього нареченого, адвоката Євгена Проніна, передають Патріоти України. Екскохані вперше відверто розповіли про своє розставання. Пронін повідомив, що ініціатором розста...

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....