Чоловік не дозволяє: Полякова розповіла про пікантне хобі, від якого їй довелося відмовитися

Українська співачка Оля Полякова зізналася, що вже 17 років відмовляє собі у пікантному хобі. Її обранець Вадим не в захваті від бажання артистки "колекціонувати" чоловіків, зазначають Патріоти України.

Виконавиця вважає це оригінальним заняттям, проте заради спокою коханого змушена була припинити його. Про це вона розповіла в ексклюзивному коментарі за кулісами шоу "Маска" на телеканалі "Україна" .

"Я завжди мріяла колекціонувати чоловіків. Але вийшла заміж і вже 17 років не можу займатися своїм улюбленим колекціонуванням", – зізналася Оля за лаштунками.

Поляковій подобається "збирати" в свою колекцію різних чоловіків, адже у неї немає визначеного типажу. З її слів, це цікаве та незвичне захоплення, але співачці шкода, що не всі змогли його оцінити. Зокрема, Вадим називає хобі дружини – дурницею.

"Це так круто! Цей такий, а той такий. Цей – красень, той – страшненький… Чоловіки всі різні, і я люблю різних. Але доводиться відмовлятися від колекціонування – чоловік не дозволяє. Каже: "Це якась фігня, а не хобі", – посміхаючись, сказала артистка.

Нагадаємо, що Оля її чоловік-бізнесмен Вадим одружилися в 2004 році. Подружжя виховує двох доньок – Машу та Алісу. Батько сімейства веде непублічний образ життя і тільки іноді з'являється з дружиною на спільних фото та світських заходах.

Коротко про зірку:

Оля Полякова – українська співачка, телеведуча та комік. Народилася 17 січня 1979 року. Стала лауреатом кількох музичних премій в Україні, включаючи музичну премію M1 2016 року. У лютому 2018 року журнал "Viva" визнав її найкрасивішою жінкою року.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...