Чоловік принцеси Євгенії видав: У палаці Єлизавети II є таємний підземний хід, що веде до знаменитого бару (фото)

Чоловік принцеси Євгенії Джек Бруксбенк розкрив журналістам один із секретів англійської монархині Єлизавети II та усієї королівської родини. Виявляється, що забажавши перехилити чарку-другу у барі, їм навіть не потрібно виходити на вулицю, зазначають Патріоти України із посиланням на іноземні ЗМІ.

У мешканців Сент-Джеймського палацу у Лондоні є таємний підземний хід, пройшовши через який вони можуть потрапити до коктейль-бару популярного готелю Dukes. Він так і називається – "тунель для випивки". За словами Бруксбенка, сам він цим ходом не користувався, але дуже хотів би перевірити його.

Чим відомий Dukes Bar

П'ятизірковий готель Dukes зі славнозвісним баром розташований менше ніж за 400 метрів від палацу, тож членам королівської родини не доводиться йти занадто довго.

Dukes Bar – обов'язкова точка для відвідування усіх фанатів Джеймса Бонда, адже його творець Ян Флемінг був постійним відвідувачем цього закладу. Подейкують, що саме тут письменник вигадав легендарний вираз Агента 007 – "Збовтати, але не змішувати".

Тож недивно, що особливо Dukes Bar відомий своїми коктейлями мартіні, які видання The New York Times назвало "одними з найкращих у світі". Знаменитий напій тут можна скуштувати, заплативши 17 фунтів стерлінгів (612 гривень).

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...