Чоловіків у неї було, як у нього - нагород: Легендарний спортсмен одружився із 57-річною стриптизеркою (фото)

Легендарний англійський гольфіст Нік Фалдо в 63 роки одружився в четвертий раз, зробивши своєю обраницею 57-річну Ліндсі Де Марко, повідомляють Патріоти України із посиланням на The Sun.

Найкращий гравець своєї епохи, відомий своєю відданістю грі і який лідирував в Офіційному світовому рейтингу з гольфу 97 тижнів, зв'язав себе узами з колишньою танцівницею топлес, у якої шість колишніх чоловіків.

Один з її колишніх чоловiкiв Ренді Хайн, за якого вона вийшла заміж двічі – в 1985 і 1988 роках, побажав парі всього найкращого. Він пожартував, що Фалдо виграв стільки ж великих турнірів з гольфу – три турніри Masters і три Open – скільки у Де Марко було чоловіків.

Ліндсі танцювала під ім'ям "Тоні" в 1980-х роках. Пізніше вона працювала менеджером на одному з підприємств Хайна, на яке вчинили облаву поліцейські через підозру у продажу наркотиків.

Фалдо і на Де Марко

Ліндсі отримала штраф і шість місяців умовно, але два роки по тому вона уклала угоду і визнала себе винною по одному пункту звинувачення. Півроку жінка провела під домашнім арештом.

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...

"З огляду на такі шанси": Мати Майкла Джексона судиться з його сином через спадщину поп-короля

середа, 27 березень 2024, 18:44

Нова тяганина через спадщину Майкла Джексона пов'язана з тим, що розпорядники майна короля поп-музики Джон Бранка і Джон Макклейн продали половину видавничих і майстер-записів співака компанії Sony за 600 мільйонів доларів. Троє дітей Майкла, Бігі, 22 ...