Чоловіки оцінять? Українка з найбільшими вилицями топлес ошелешила розміром бюсту після операції (фото)

Володарка найбільших вилиць у світі Анастасія Покрещук, яка нещодавно збільшила груди, знає, як потішити своїх фанів, зазначають Патріоти України.

На сторінці в Instagram зірка Мережі опублікувала нове гаряче селфі, де постала топлес. Блогерка, одягнена лише у мереживні трусики, прикрила голі груди довгим волоссям. Настя ошелешила розміром принад та похвалилася пласким животиком і соковитими сідницями.

"І знову погладшала", – прокоментувала гаряче фото знаменитість. Юзери поквапилися втішити кумирку компліментами, заначивши, що Покрещук розкішна.

  • Фігура красива
  • Дівчина-бомба
  • Яка краса, боже
  • Ти просто себе накручуєш

Знаковий жест: Україну вперше з початку повномасштабного вторгнення РФ відвідала британська королівська особа

вівторок, 30 квітень 2024, 9:52

Герцогиня Единбурзька Софі стала першим членом королівської родини Великої Британії, яка відвідала Україну після початку повномасштабного російського вторгнення у 2022 році, передають Патріоти України. У понеділок вона прибула з одноденним візитом від...

"Погано, це все погано": Тіна Кароль вперше розповіла, як не пройшла кастинг до дівочого гурту

вівторок, 30 квітень 2024, 8:25

Українська співачка Тіна Кароль вперше розповіла, як їй відмовили стати учасницею дівочого колективу, передають Патріоти України. Інцидент стався, коли артистці було близько 17-18 років. Як розповіла знаменитість на проєкті "Пісня мого життя", вона то...