"Чому я вийшла заміж? Тому що я завагітніла і все": Євгенія Власова заявила, що не кохала свого ексчоловіка

Співачка та учасниця проєкту "Танці з зірками" Євгенія Власова відверто розповіла про особисте. Так, в ефірі, який присвячений коханню, знаменитість зізналася, що ніколи не любила. Зірка, яка була одружена зі своїм продюсером Дмитром, поділилася, що не мала до нього почуттів, передають Патріоти України.

"Я, напевно, багатьох здивую, сказавши, що за 43 роки свого життя я не кохала. Мені здавалося, що я любила. Чому я вийшла заміж? Тому що я завагітніла і все, вільна Женя Власова зі своїми суперхітами, ти раптом потрапляєш в залежність фінансову, моральну. Я пам'ятаю, як я лежала і чекала його дзвінка. У мене токсикоз був на зображення телефону, настільки в нервовому напруженні була", – пригадала виконавиця.

Власова додала, що розірвала стосунки вона, втім, на розлучення подав саме чоловік. Зірка додала, що це був дуже складний період життя, особливо, коли екс вимагав зробити ДНК-тест на батьківство, коли їхній доньці було 4 роки.

"Але як я можу Діму ненавидіти? Я завдяки доньці люблю Діму досі. Не як чоловіка, я обожнюю його, тому що я обожнюю свою дочку", - додала вона. На паркеті знаменитість та її партнер Макс Леонов виконали повільний фокстрот. Свій танець Власова присвятила доньці та своїй внутрішній дівчинці.

Судді проєкту прокоментували, що виступ вийшов натхненним та оцінили його в 18 балів.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...