"Чому саме театр і костюми, спитаєте ви?": Українська порноакторка знялась у благодійній фотосесії на підтримку військових з ампутаціями

Популярна українська порноакторка Юлія Сенюк, відома за сценічним псевдонімом Джозефін Джексон знялась у благодійній фотосесії з військовими, які втратили кінцівки. Про це пише проєкт Styler з посиланням на Instagram знаменитості, передають Патріоти України.

Цього разу акторка взяла участь у спільній фотосесії з пораненими бійцями з метою збору коштів на фінансування проєкту для реабілітації військових з ампутаціями.

Сенюк уточнила, що фотосесію організували для того, щоб створити календар, кошти з продажу якого витратять на реабілітацію та протезування наших Героїв з ампутаціями.

«Чому саме театр і костюми, спитаєте ви? А тому, що ми всі вже бачили наших хлопців у військовій формі, або ж у центрах реабілітації, що є дуже заїждженою і не цікавою темою, тому більшість з вас просто оминає це стороною», – йдеться у дописі дівчини.

«А таке перевтілення відкриває їх з зовсім іншої сторони - вишукані, елегантні, красиві джентельмени. Це дає їм більше впевненості у собі і відчуття самодостатності. Саме такі емоції ми повинні дарувати їм, а не жаль і сльози… Повірте, цього всього для них вже більш ніж достатньо», – зауважила вона.

Також Юлія Сенюк додала, що «етап жалю вже давно пройдений, і тепер нам потрібно подарувати їм жагу до життя, залучаючи в такого роду дійства».

З початку повномасштабного вторгнення Сенюк допомагає ЗСУ. Також акторка долучилась до психологічної реабілітації поранених військових, зокрема спілкуючись з ними англійською.

Юлія Сенюк народилася 1 лютого 1995 року в Золочеві, Львівської області. Вона є українською порноакторкою.

У 23 роки вона знялась у своєму першому порнофільмі. У 2021 році була номінована на премію AVN Awards у номінаціях «Найкраща нова іноземна старлетка» та «Найгарячіший новачок (серед шанувальників)». Входить до топ-100 на одному з найвідоміших у світі порносайтів, а відео з її участю мають 200 мільйонів переглядів.

"Не в ремісії й не вільна від раку": Кейт Міддлтон і король Чарльз не дуже добре почуваються, - ЗМІ

понеділок, 16 вересень 2024, 19:52

Світ зітхнув з полегшенням, коли Кенсінгтонський палац оприлюднив відео з принцесою Кетрін, принцом Вільямом та їхніми дітьми, в якому говорилося, що принцеса закінчила хімієтерапію і повернеться до суспільних обов'язків, хоч поки й обмежених, передают...

"Ми не купимо квартиру, нову машину": Тарас Тополя розповів про свій бізнес і скільки заробляє під час війни

понеділок, 16 вересень 2024, 18:48

Лідер гурту "Антитіла", український співак Тарас Тополя розповів, що приносить йому дохід під час війни та скільки взагалі заробляє коштів, передають Патріоти України. Артист зізнається, що не страждав від браку грошей. Зокрема, музикант вміє заробляти...