"Чотири приходи, ракети, скоріше за все": Сергій Жадан потрапив під обстріл російської армії

Український письменник і поет Сергій Жадан потрапив під обстріл армії країни-акупантки Росії. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook 28 березня. передають Патріоти України.

"Трішки попали під обстріл. Всі живі, всі здорові. Чотири приходи, ракети, скоріше за все. Мужики йдуть вулицею, ліниво попиваючи пивце (де лише взяли?))), навіть не озираються на вибухи, хоча впало зовсім поруч. Бережіть себе, дорогі брати і сестри", - написав письменник.

Ймовірно, під обстріл армії загарбників Жадан потрапив у Харкові. "Всім доброго ранку з українського Харкова. Накупили машину ніштяків для наших пацанів. Міша махає чеком, але на нього ніхто не звертає уваги (на чек у сенсі). У Харкові сонячно й весняно. Над містом майорять наші прапори", - написав він вранці понеділка 28 березня. До місті він разом з волонтерами приїхав з гуманітарною допомогою. Зокрема, привіз медичні препарати, серед яких інсулін.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...