"Чотири рази мене залишив "дурною". Оце це майстерність". "Холостячка" Мішина розповіла, куди зникла на Новий рік

Колишня «Холостячка» та актриса Ксенія Мішина в Новий рік не з'являлася в мережі і тим стривожила підписників у соцмережах. Ксенія пояснює, що спочатку задумувала зустріти свято з сім'єю — з батьками та сином Платоном. В Instagram акторка поділилася: новий рік не обійшовся без "трешу", зазначають Патріоти України.

Святкову атмосферу трохи зіпсував той факт, що Платон захворів. На додаток до святкових клопотів Ксенії довелося вигадувати розважальну програму для хлопця.

"Мамська доля - терпіти весь цей психологічний треш", - змирилася Ксенія. За словами актриси, вона розважала сина грою у карти, причому Платон постійно вигравав. "Чотири рази мене залишив "дурною", - жартома обурювалася Ксенія. - Оце майстерність".

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...