Чудовий сад, басейн і ще багато чого: Як виглядає маєток принца Гаррі та Меган Маркл за $14,7 млн (фото)

У головному будинку герцогів Сассекських є бібліотека, офіс, спа

У мережі опублікували знімки великого маєтку принца Гаррі та його дружини Меган Маркл у Каліфорнії. Пара є сусідами відомої телеведучої Опри Вінфрі. Так, будинок із дев'ятьма спальнями і 16 ванними кімнатами у престижному районі Санта-Барбара було куплено 18 червня 2020 року за 14,7 млн доларів. У головному будинку герцогів Сассекських є бібліотека, офіс, спа з окремою сухою та вологою сауною, тренажерний зал, ігрова кімната, ігровий зал і театр. Окрім того, на території житла розташований гараж на п'ять автомобілів. Про це пише видання Daily Mail, передають Патріоти України.

Як стало відомо, принц Гаррі та Маркл уже майже рік живуть у будинку. Вони купили розкішну нерухомість, незважаючи на те, що винні були британському платнику податків 2,4 мільйона фунтів стерлінгів (3,1 мільйона доларів) за ремонт Frogmore Cottage, їхнього колишнього будинку недалеко від Віндзорського замку. Однак відтоді герцоги повернули ці гроші.

Маєток зіркової пари розташований в елітному районі Санта-Барбара, де проживає багато знаменитостей. Майже кожен будинок спроєктований з довгими під'їзними доріжками і великими воротами.

Відповідно до джерела, новий будинок Гаррі та Меган було побудовано у 2003 році. У маєтку є широкі галявини, багатоярусні розарії, високі італійські кипариси, квітуча лаванда, оливкові дерева, тенісний корт, чайний будиночок і басейн.

Також тут є гостьовий будинок із двома ліжками і двома ванними кімнатами. Маєток герцогів було оновлено з використанням новітніх систем освітлення Lutron і Crestron, включно з управлінням за допомогою iPad.

Як виглядає будинок Меган Маркл і принца Гаррі

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...