"Чи готова я?": Тіна Кароль зізналася, чи розповість про своє друге заміжжя

Українська співачка Тіна Кароль після смерті свого чоловіка, батька її сина та її продюсера Євгена Огіра 2013 року про особисте життя жодного разу не говорила, зазначають Патріоти України.

Для зірки ця тема раніше була табу. Та у програмі "Зірковий шлях" Тіна поділилася, що вже готова до нових стосунків, проте не стала розкривати подробиць, чи вільне наразі її серце:

"Безумовно, спогади, вони десь губляться, але ніколи не загубиться те, що є в сердечній чакрі. Чи готова я? Давайте ми залишимо цю історію на інший сезон", - заінтригувала Кароль.

У інтерв'ю своєму другу Даніелю Салему Тіна також розповіла, чи дізнається Україна, якщо співачка вдруге вийде заміж:

"Ні, це буде секрет", - відповіла артистка. Своєю чергою Салем зазначив, що Тіна не може бути вже заміжньою, бо він би точно про це знав.

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...

"З огляду на такі шанси": Мати Майкла Джексона судиться з його сином через спадщину поп-короля

середа, 27 березень 2024, 18:44

Нова тяганина через спадщину Майкла Джексона пов'язана з тим, що розпорядники майна короля поп-музики Джон Бранка і Джон Макклейн продали половину видавничих і майстер-записів співака компанії Sony за 600 мільйонів доларів. Троє дітей Майкла, Бігі, 22 ...