Чи надовго? Меган Маркл і Кейт Міддлтон, після рекордної за тривалістю сварки, уклали перемир'я

Кейт Міддлтон і Меган Маркл

Меган Маркл і Кейт Міддлтон, які не спілкувалися понад рік, уклали перемир'я. Як повідомляє інсайдер видання Us Weekly, зараз герцогині в набагато кращих відносинах, ніж були в останні місяці. Нагодою до цього стало народження у Меган і принца Гаррі другої дитини — дочки Лілібет, яка з'явилася на світ 4 червня, зазначають Патріоти України.

«Напруга між Меган і Кейт знизилася. Кейт навіть послала Меган подарунок для дитини», — повідомило джерело. Дружини принців після народження Лілібет регулярно обмінюються текстовими повідомленнями.

Меган і Кейт ніколи не були подругами. І в минулому у них були неприємні моменти. Ще більше ситуація ускладнилася після інтерв'ю, яке в березні цього року Меган і Гаррі дали Опрі Уїнфрі. У ньому вони розкритикували королівську сім'ю. А Меган заявила, що Кейт довела її до сліз перед її весіллям з Гаррі у травні 2018 року — під час примірки суконь дівчаток-подружок нареченої. Хоча преса раніше повідомляла, що це Меган змусила Кейт плакати. Маркл сказала, що після інциденту Міддлтон вибачилася за свою поведінку і прислала квіти. Одкровення невістки дуже засмутили герцогиню Кембріджську, яка вважала, що такі речі не варто обговорювати публічно. А принца Вільяма, що образився за дружину (яка за чинними в королівській родині правилами не могла нічого сказати на свій захист), слова колишньої американської актриси розлютили.

Але тепер герцогині вирішили залишити все позаду. «Інцидент з сукнями подружок нареченої стався так давно, що здається безглуздим продовжувати гніватися. Це марна трата енергії … Народження Лілі зблизило Кейт і Меган. Тепер вони відчувають зв'язок, оскільки в обох є дочки, і вони з нетерпінням чекають, коли все кузени зустрінуться «, — говорить інсайдер. Первістку Меган і Гаррі Арчі вже два роки. Старшому синові Кейт і Вільяма принцу Джорджу в цьому місяці виповниться вісім років, їхній доньці Шарлотті зараз шість, а принцу Луї — три.

Нещодавно принци Вільям і Гаррі разом взяли участь у відкритті пам'ятника своїй матері принцесі Діані. Обидва були без дружин і без дітей. Експерти з мови тіла відзначили, що попри посмішки, між принцами відчувалася сильна напруженість.


"Я думаю, що все буде добре": Вагітна Джамала розсекретила, коли народжуватиме та чи обрала ім'я для третього сина

четвер, 2 травень 2024, 16:57

Українська співачка Джамала зізналась, коли має народжувати третю дитину та чи обрала вже ім'я для сина, передають Патріоти України. Незабаром артистка стане багатодітною матусею. Нині вона готуються до третіх пологів. Як зізналась виконавиця, під час ...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...