Чи сподобається глядачам заміна ведучої? Стало відомо, хто замінить Катю Осадчу на телешоу "Світське життя"

Олександра Зарицька

Телеведучій Каті Осадчій, яка днями народила сина, знайшли тимчасову заміну в програмі «Світське життя» — в новому випуску роль ведучої дісталася солістці групи KAZKA Олександрі Зарицької, зазначають Патріоти України.

У Instagram-stories програми опублікували кадри «проби пера» Олександри — в новому статусі вона побувала на фестивалі художніх промислів «Еtніка», де брала інтерв'ю у колег по шоу-бізу — у співачки Ольги Горбачової та солістки групи Go_A Катерини Павленко, а також дзюдоїстки Дар'ї Білодід.

З Дариною Білодід

Примітно, що в кадрі співачка з'явилася в кокетливому головному уборі, очевидно, щоб не порушувати традиції програми.

Очевидно, що замінювати Катю Осадчу Олександрі доведеться недовго, адже скоро вона повинна вийти на паркет танцювального шоу «Танці з зірками». До речі, на шоу вона спровокувала перший скандал, вирішивши змінити партнера.

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...

На початку співочої кар'єри: Міка Ньютон показала, який вигляд мала майже 30 років тому (фотофакти)

четвер, 2 травень 2024, 5:00

Українська співачка Міка Ньютон, справжнє ім'я якої Оксана Грицай, показала, як виглядала до своєї популярності. . На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографію, зроблену в 1997 році. На ньому юна співачка позує в білій сукні з м'яко...