"Да вот оно счастье!": MONATIK зворушив фанів сімейною ідилією на Мальдівах (фото)

Український мультиартист MONATIK після гастрольного туру у США відновлює сили на узбережжі Індійського океану, передають Патріоти України.

З дружиною Іриною та синами Платоном і Данею виконавець відпочиває на Мальдівських островах. Артист не лише відновлює сили та творить нові пісні, а й робить ефектні фото з найріднішими. Одним з них знаменитість зворушив своїх прихильників.

Так, на фото, яке з'явилося в Instagram співака, сім'я проводжає захід сонця. Дмитро та Ірина позували, сидячи на мішках, а братики, обійнявшись стояли перед океаном.

У дописі зірка залишив віршовані рядки:

Земля из под ног…
Да вот оно счастье!
Я раньше не мог так.
Прощался со страстью…
Глаза в океан…

У коментарях фоловери залишили компліменти родині: "Це ідеальна картина! Мрія", "Дуже красиве фото", "Прекрасні".

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...

"Напевно, класний каталізатор": Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту

субота, 27 липень 2024, 9:43

Популярний український співак Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту. Також артист поділився, чи не шкодує він про своє рішення розкрити нетрадиційну орієнтацію, передають Патріоти України. Як відомо, у 2021 році на музичному фести...