"Дай Бог, востаннє": Гумористка Кравець пояснила, чому знімалася в шоу з поламаною ногою

Популярна ведуча та акторка Олена Кравець заплуталася у власних штанях і вдарилася об одвірок. В результаті цього вона зламала ногу. Але травма не змусила зірку відмовитися від роботи – Кравець взяла участь у зйомках популярного шоу, зазначають Патріоти України.

За словами Олени, вже кілька разів вона пропускала зйомки з різних причин. Поламана нога могла стати однією з таких, та Кравець вирішила не кидати роботу.

Минулого року у мене був ковід, вони знімали без мене, п'ять років тому у мене була двійня, вони знімали без мене. Ну що ж таке, що ж ти за акторка така? Я ще ніколи так не відчувала себе, ніколи не виходила на милицях на сцену, – поділилася артистка в програмі "Світське життя".

Вона зазначила, що в колясці її персонаж вже з'являвся на сцені – це була Юлія Тимошенко, але на милицях – ні. "Все колись буває вперше і, дай Бог, востаннє", – резюмувала Олена Кравець.

До слова, у Кравець перелом плеснової кістки. Травму артистка отримала навіть не в результаті падіння, а через удар.

Я заплуталася у власних широких шовкових штанях, спіткнулася і вдарилася об одвірок. Я навіть не впала. Я просто дуже сильно вдарилася об одвірок. Через 15 хвилин з'явився набряк, нога стала неприємного кольору, – розповідала телеведуча раніше.

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...