"Дали в пику": Чмерковський поскаржився на зворотний бік популярності в Україні (відео)

Макс Чмерковський, хореограф і чемпіон світу з латиноамериканських танців, розповів про те, що його вдарили по обличчю в клубі після того, як він став першим "Холостяком" в Україні і прославився на своїй батьківщині. Про це він зізнався у програмі "ЖВЛ" на телеканалі "1+1", передають Патріоти України.

Чмерковський в дитинстві переїхав з батьками в США. Він займався танцями, і слава за океаном до нього прийшла, коли він почав танцювати зі знаменитостями в проєкті "Танці з зірками". Він побудував успішну кар'єру і відкрив у США 14 танцювальних студій у 8 штатах.

В Україні всі дізналися про Чмерковського після того, як він став першим героєм проєкту "Холостяк". Макс зізнався, що українці, якщо не люблять когось, то можуть підійти і сказати це в обличчя.

"Я був у якомусь клубі. Ми заходили і мені дали в пику грубо кажучи. Це теж не для мене, ось цей ажіотаж. Я не професійний холостяк, я професійний танцюрист", - зазначив Макс.

Нагадаємо, що зараз хореограф став суддею українського проєкту "Танці з зірками 2021". Він тимчасово переїхав у Києв і насолоджується прогулянками красивими місцями столиці. До слова, Чмерковський пройшов пішки від Хрещатика до Лаври і заявив, що любить довгі піші прогулянки.

"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили" Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...

Оце так: Відомий український співак зламав ніс своїй прихильниці просто під час концерту

середа, 24 квітень 2024, 18:30

На одному з концертів українського співака Артема Пивоварова, який він відіграв у Києві, стався конфуз, передають Патріоти України. Музикант випадково зламав ніс одній зі своїх шанувальниць. Артист під час свого шоу жбурнув у натовп барабанну паличку....