"У стосунках мене було мало": Даніель Салем заявив, що розлучається з дружиною після 17 років шлюбу

Український телеведучий Даніель Салем оголосив про розлучення із дружиною. Пара розлучилася після 17 років спільного життя. Про це він повідомив у "Неймовірній правді про зірок", передають Патріоти України.

– Ми зараз проходимо процес розлучення. Це розпочалося ще до повномасштабного вторгнення. Заява була подана ще до 24 лютого, але через те, що сталося, вона була поставлена на паузу, це було не на часі. Можна сказати, що зараз ми проходимо цей процес, – повідомив Салем.

За його словами, причиною розлучення стали непорозуміння з дружиною. Шоумен визнав, що його дружині не вистачало уваги, також між ними часто були сварки на ґрунті ревнощів.

- У стосунках мене було мало, у сім'ї – ні. Навіть Маша про це говорить, що у сім'ї я завжди є. Якщо говорити сухо, то виконую обов'язки. Я вважаю, що в них має бути все – спершу вони, потім уже я. Ми з великою повагою до одного. Важливо, що ми бажаємо одне одному щастя. Найголовніше, що ми маємо це Місяць. Ревнощі були в нашій родині. Я дуже ревнивий, Маша теж. Я думаю, що це теж одна з причин, – розповів він.

Даніелю Салему – 38 років. Зі своєю дружиною Марією він прожив 17 років, пара виховує 8-річну доньку Санту-Луну. З початку російського вторгнення Марія із дочкою виїхали за кордон. У червні вони повернулися до України. Сам Салем вступив до лав ЗСУ та захищає нашу країну від ворога.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...