Дантесиків і Додошат не чекайте: Надя Дорофєєва та Володимир Дантес розлучаються після шести років шлюбу

Відомі українські артисти Володимир Дантес та Надя Дорофєєва розійшлися. Вони опублікували спільний допис в Instagram, де розповіли новину, передають Патріоти України.

Причину їхнього розлучення вже екси вирішили не розповідати. Втім, вони зазначили, що продовжуватимуть любити одне одного, щоправда, інакше.

"Ми дуже любимо одне одного, але тепер по-іншому. Неможливо передати словами, що ми відчуваємо. Ми виросли разом і стали тими, ким є, підставляли плече допомоги в найтяжчі миті. Ніколи не буде слушного часу сказати про це, тому ми говоримо зараз. Можливо це якось відверне вас і розбавить стрічку новин. З відкритим серцем! З любов'ю до один одного, Ваші Надя та Вова.P.S.: Дантесиків і Додошат не чекайте", - написала Надя.

Зазначимо, історія кохання Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса розпочалася 5 серпня 2011 року, тоді вони познайомилися в потягу, коли разом їхали на спільний концерт. Тоді між ними спалахнула іскра. Вони зустрічалися чотири роки. А 2015 року в прямому ефірі радіо Вова освідчився співачці, і Надя відповіла "так".

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес: Розлучається одна з найбільш зіркових пар Голлівуду - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 4:15

Вони вперше зустрілися на початку 2000-х, і їхні стосунки дійшли до заручин. Однак за кілька днів до весілля пара скасувала їх. З'явилися чутки про те, що голівудські зірки Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, які возз'єдналися через 17 років і нарешті одруж...

"Ділюсь цим вперше": Співачка Lama показалася з молодшим на 18 років коханим і розсекретила, чим він займається

четвер, 16 травень 2024, 9:14

Українська співачка Наталя Дзеньків, відома під псевдонімом Lama, не є любителькою того, аби ділитися в Мережі сімейним контентом. Однак з нагоди важливого свята, а саме Міжнародного дня сім'ї, артистка зробила виняток. Зокрема, Lama вперше за тривалий...