Даша Астаф'єва у леопардовому бікіні поділилася своїм секретом (фото)

Попри розставання з хлопцем, українська співачка та модель Даша Астаф'єва не має наміру вдаватися до смутку. Вона активно відвідує світські заходи та спортзал, намагаючись довести свою фігуру до досконалості. Результатом роботи над собою Даша поділилася в Instagram, опублікувавши знімок у леопардовому бікіні, передають Патріоти України.

«Лайфхак, як виглядати не зухвало у леопарді! У всьому винен фотограф Сашко, якому тринадцять років, та зграя пенсіонерів, які радили, як краще стати», — написала вона.

На фото Даша стоїть на дерев'яному настилі, на тлі синього неба та смарагдового океану.

Знімок зроблений десь у теплих краях, а не на морозному Київському морі. При цьому на ньому зовсім не помітна присутність «пенсіонерів» та «дітей».

Ще одну розбіжність помітила й співачка Джамала. «Видихай вже. А то прямо там», — написала вона, натякаючи на те, що Даша явно схитрила з приводу свого преса, втягнувши живіт.

Але решта фоловерів намагалися не помітити «обман» і звично закидали красуню компліментами.

"У мене були пробоеми": Українка в Голлівуді Іванна Сахно розірвала контракт з Netflix, щоб не грати росіянку

четвер, 28 березень 2024, 15:54

Американська акторка українського походження Іванна Сахно, яка знімається в Голлівуді, поділилася, що відмовляється грати росіянку навіть у перспективних проєктах. Про це вона сказала в інтервʼю "ТСН", передають Патріоти України. Голлівудська акторка ...

"Це щось на кшталт перманентної петлі": Ексрадник королівської сім’ї розповів про тиск на хвору Кейт Міддлтон

четвер, 28 березень 2024, 14:56

Принц і принцеса Уельські візьмуть чотиритижневу перерву, щоб відпочити від очей громадськості разом зі своїми дітьми, переїхавши з Віндзора. За словами колишнього королівського радника, спекуляції щодо здоров'я та місцеперебування принцеси Уельської д...