"Давайте кохати один одного, а не тр...хати мозок": Оля Цибульська звернулася з пропозицією до любителів порно

Українська співачка та телеведуча Оля Цибульська закликала усіх глядачів порно і себе в тому числі об'єднатися, щоб займатися коханням одне з одним, а не з екраном. Такі думки на артистку навіяв рейтинг, опублікований платформою "PornHub". У дослідженні за 2021 рік сказано, що українці увійшли в топ-5 користувачів, які проводять на сайті для дорослих найбільше часу. Така статистика обурила артистку і змусила висловитись в Instagram-stories, передають Патріоти України.

Оля назвала українців "витривалим народом" і натякнула, що також є любителькою фільмів для дорослих. Окрім цього, вона запропонувала усім користувачам порноплатформ об'єднатися для спільної мети – припинити сваритися через дрібниці і більше займатися приємними справами.

Оля Цибульська натякнула на те, що дивиться порно"Слухайте, може, варто об'єднатися всім, хто дивиться порно. Ну всім нам. І любити один одного, а не т*ахати один одному мозок", – написала виконавиця.

В такому об'єднанні Цибульська вбачає порятунок від самотності і вирішення демографічної проблеми. На це також вказує її запитання, чи справді українці наскільки бояться стосунків, що вважають за краще спостерігати за сексом інших людей.

Оля закликала любити одне одного"Буде більше результату. Більше людей. І ніхто не буде почуватися самотнім", – підсумувала артистка.

Варто зазначити, що підписники зірки, у яких вона поцікавилася відвідуванням порносайтів, в більшості своїй проголосували, що утримуються від такого способу зняти сексуальне напруження.


"Намагалася його вколоти": Раміна Есхакзай та її колишній наречений Євген Пронін уперше назвали причину свого розставання

субота, 27 квітень 2024, 9:56

Українська блогерка і журналістка Раміна Есхакзай запросила у своє YouTube-шоу колишнього нареченого, адвоката Євгена Проніна, передають Патріоти України. Екскохані вперше відверто розповіли про своє розставання. Пронін повідомив, що ініціатором розста...

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....