Деякі "добродії" час від часу говорили: Дружина Дзідзьо розповіла про зради

Співачка SLAVIA прокоментувала стосунки з музикантом Дзідзьо, Михайлом Хомою. Після оголошення про розлучення, співачка активно дає інтерв'ю. Цього разу вона відверто поговорила зі Славою Дьоміним у його шоу "Слава+", передають Патріоти України.

Як виявилося, Ярослава вважає, що стосунки зійшли нанівець через роботу Михайла. "Це череда якихось подій. Приміром, ми довго не бачились, я приїжджала, я почувалася непотрібною, що в нього робота кипить, а я наче заважаю. Я розумію, що людина знімає фільми, він весь в процесі, багато народу. Я все це розумію. Але я як жінка втрачала таку віру в нас, теплоту таку хотіла, а її не було. І щось потихеньку відмирало. Напевно, робота з'їла стосунки", – каже жінка.

На питання щодо можливих зрад Дзідзьо, Slavia відповіла неоднозначно. "Я ніколи не говорила, що Михайло зраджував. Я говорила, що почався гурт, у них почалася уся ця робота, концерти. І часто вдома не було. Тому я підозрювала, що це могло бути. Тому що такі "добродії" з боку говорили прямо мені якісь моменти. Але знову ж таки, нічого конкретного не було. Жодних фактів, доказів ніхто не давав, тому не можу в такому звинувачувати", – заявила Ярослава.

Також співачка не приховує, що останнім часом вона почувалася нещасливою. "Останнім часом я була нещаслива. Тому що я розчинялася у людині і втрачала себе. Тому мені всесвіт показав: "Дивись, тебе нема. Де ти? Та людина іде, її немає у твоєму житті. Ким ти залишаєшся?". Я зрозуміла, що не страшно нікого втратити. Найстрашніше втратити себе", – розповіла вона.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...