Дехто майже не змінився: Як виглядали зірки Голлівуду на випускному у школі (фото)

Наталі Портман легко впізнати. Фото: соцмережі.

Випускний бал є дуже важливою подією у житті молоді. Голлівудські зірки також колись довго обирали святкові костюми та переживали за свій вихід на сцену. З роками зовнішність багатьох селебриті кардинально змінилася, а деякі ніби вчора закінчили школу, зазначають Патріоти України.

Дженніфер Еністон на випускний одягла чорне плаття з оголеними плечима. Класичний образ доповнили сережки-крапельки і ніжний кулон, а об'ємна зачіска підкреслила запальний характер Еністон.

Дженніфер Еністон на випускному була з епатажною зачіскою.

Анджеліна Джолі для випускного альбому сфотографувалась у білосніжній атласній сукні та кольє з камінням. Ніжний образ подібний до весільного вбрання.

Анджеліна Джолі на випускному фото була у вишуканій білій сукні з букетом

На випускному вечорі у 17 років Бейонсе виглядала неперевершено, як і під час кожного свого виходу на червону доріжку. Майбутня співачка з'явилася на бал в обтислій яскравій сукні з вирізами на талії і високим розрізом на нозі.

Байонсе завжди одягає звабливі вбрання

Брітні Спірс з'явилася на випускному в малиновій сукні з декольте. Співачка нафарбувала губи червоною помадою та зробила елегантну зібрану зачіску.

Поп-діва з'являється у яскравих вбраннях на кожному світському виході.

Бред Пітт прийшов на бал у світло-сірому костюмі, білій сорочці та смугастій краватці. Актор отримав відзнаку за найкращий костюм на випускному вечорі.

Бред Пітт був на випускному у найкращому вбранні серед школярів

Неповторна усмішка Джесіки Альби з роками незмінна. Юна дівчина виглядала на випускному, як королева.

Джесіка Альба на випускному схожа на королеву

Наталі Портман з'явилася на випускному у вишуканій блакитній сукні з відкритими плечима і накидкою. Її ніжний образ схожий на вбрання принцеси.

Наталі Портман з часів випускного балу майже не змінилася

Леді Гагу на фото не впізнати – тендітна дівчина в блакитній сукні на бретелях, зовсім не схожа на епатажну співачку. Ще в шкільні роки зірка відрізнялася пишним бюстом, який вона підкреслила глибоким декольте.

Леді Гага на випускному балу у блакитній сукні з вирізом

Джерело: Обозреватель

"Знаєте, я дитя війни у В'єтнамі": Зірка Голлівуду Шоп Пенн відповів, що б зробив з Путіним при зустрічі

вівторок, 16 квітень 2024, 9:59

Відомий американський актор та кінорежисер Шон Пенн заявив, що вдарив би російського диктатора при особистій зустрічі, передають Патріоти України. Напередодні Шон Пенн представив документальний фільм про війну в Україні "Суперсила" на німецькому телеба...

У 49 на нове коло: Василь Вірастюк, який залишив родину заради молодухи, вчетверте став батьком

вівторок, 16 квітень 2024, 9:40

Нові стосунки стронгмена та нардепа почалися, поки дружина з дітьми були за кордоном. Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком. Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, ...