"День бабака", "Несплячі в Сиетлі" та інші: Як змінилися актори культових фільмів 90-х та чим вони займаються зараз (фото)

Щороку виходить безліч нових фільмів, які б'ють всі касові збори і попередні рекорди. Такі картини наповнені подіями, картинка 4К і 3D викликає лише захоплення, а сюжет, хоча і банальний, але вміє тримати напругу до самого кінця. Кілька десятиліть тому фільми були зовсім інші. Сюжет ніколи не повторювався, а актори могли витягнути своєю харизмою навіть наймалобюджетнішу кінострічку. Патріоти України пропонують дізнатися, як виглядають зараз головні актори наших улюблених фільмів 90-х.

1. Марлон Веянс, 48 років

Цей актор був дуже популярним у 90-ті роки, проте зараз його слава стихла. Він встиг знятися в таких гучних комедіях, як "Без відчуттів", "Дуже страшне кіно", "Білі ципоньки", "Не погрожуй Південному Централу, попиваючи сік у своєму кварталі" та інших.

Зараз Марлону 48 років, він продовжує зніматися в кіно, щасливо одружений і виховує двох дітей. Останні його помітні роботи у фільмах "Респект", "Шестірнята" і "Остання крапля".

Як зараз виглядає Марлон Веянс

2. Ніколь Том, 43 роки

Ніколь прославилася роботою в серіалах "Няня", "Беверлі-Хіллз, 90210", але особливо полюбилася глядачам в образі Райс Ньютон у фільмі "Бетховен". Із нульових у кіно вона більше не знімається.

Як зараз виглядає Ніколь Том

3. Мег Раян, 59 років

Раян стала секс-символкою 90-х завдяки своїм ролям у таких фільмах, як "Несплячі в Сіетлі", "Коли Гаррі зустрів Саллі", "Вам лист", "Дурман кохання", "Кейт і Лео" та інших кінокартинах.

Однак із популяризацією пластичної хірургії акторка не змогла встояти перед спокусою "підкоригувати" свої риси обличчя. Так, "нову" Мег Раян перестали впізнавати фанати, а пропозицій на зйомки значно поменшало.

Як змінилася до 2021 року Мег Раян

4. Меттью Ліллард, 51 рік

Глядачі добре запам'ятали цього актора за його ролями відчайдушних нехлюїв. Він знявся у фільмах "Без почуттів", "Крик", "Панк із Солт-Лейк-Сіті" та інших. Він не кинув свою акторську кар'єру. Аж до цього року Меттью знімався в серіалі "Хороші дівчатка", а в 2017-му засвітився в декількох серіях нового сезону "Твін Пікс".

Як зараз виглядає Меттью Ліллард

5. Енді Макдауелл, 63 роки

Енді розпочала свою кар'єру з моделінгу, пізніше перейшла у кіно. Її найпомітніші ролі були в мелодрамах: "Посвідка на проживання", "День бабака", "Предмет краси" і "Чотири весілля і одні похорони".

Макдауелл часто з'являлася в незалежних фільмах, у телевізійних фільмах і епізодах серіалів, але вони не виходили у світовий прокат. У неї троє дорослих дітей: син Джастін далекий від шоу-бізнесу, а ось обидві дочки Рейні та Маргарет стали акторками.
Як зараз виглядає Енді Макдауелл
6. Алісія Сільверстоун, 44 роки

Героїня однієї з найвідоміших комедій 90-х "Безглузді" зараз не знімається, віддаючи перевагу іншим прагненням. Так, вона стала захисницею прав тварин і вегетаріанкою. У 2004 році Сільверстоун навіть була визнана організацією "РЕТА" найсексуальнішою вегетаріанкою.

Як змінилася Алісія Сільверстоун
7. Келлі Макгілліс, 63 роки

Келлі Макгілліс прославилася як Шарлотта Блеквуд із фільму "Найкращий стрілець", а також завдяки своїм ролям у картинах "Зроблено на небесах", "Обвинувачені", "Норт" та інших. Але роки взяли своє, і через змарнілі риси обличчя акторка перестала бути затребувана в кіно.

Як зараз виглядає Келлі Макгілліс

Джерело: Обозреватель

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:53

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний гол...