"Дещо додає у їжу чоловіку": Розкрито несподівані подробиці інтимного життя Пугачової і Галкіна

Російська співачка і актриса Олена Кравець розповіла про особисте життя Алли Пугачової і Максима Галкіна. За її словами, проблем в сексі у них немає, попри велику різницю у віці. Про це повідомляє "Собеседник", передають Патріоти України.

Олена розповіла, що Примадонна вирощує на своєму городі аїр, чебрець, хрін, шипшину, глід, звіробій та інші трави, які підвищують чоловіче лібідо. "Мені розповідали, що вона з них робить для чоловіка відвари, додає в чай та інші страви. Це вимагає не так багато часу, але зате результат – вище всяких похвал. Ви подивіться на Галкіна і самі все зрозумієте! Так, як він, може виглядати виключно задоволений усіма аспектами свого життя чоловік", - сказала Кравець.

Також вона додала, що Галкіну з Пугачовою добре, адже жодна інша жінка не зробила б для нього те, що робить Примадонна. "Пугачова регулярно балує Максима своїми коронними стравами. Алла знає, що і куди потрібно додати, щоб Максим був щасливий. На потенцію цілюще впливають спеції, горіхи і насіння, морепродукти, фрукти. Вони зі столу зіркової сім'ї теж не йдуть. Раджу всім жінкам брати приклад з Алли Пугачової, і тоді розлучень в нашій країні не буде", - додала актриса.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...