"Дякую, тобі за все! Дякую, що ти є!": Ірина Федишин у вражаючій сукні чуттєво привітала чоловіка з річницею шлюбу (фото)

Популярна українська співачка Ірина Федишин вийшла заміж рівно 15 років тому 29 липня. Вона оприлюднила зворушливий допис, у якому привітала чоловіка Віталія Човника з річницею, повідомляють Патріоти України.

Відома українська артистка Ірина Федишин та продюсер Віталій Човник одружилися 29 липня 2006 року. Сьогодні вони святкують річницю весілля. Подружжя вже опублікувало спільну пісню, а тепер співачка присвятила чоловікові чуттєву публікацію.

Виконавиця опублікувала фотосесію, в якій позувала з коханим та дітьми у розкішній весільній сукні. Натомість Віталій одягнув класичний чорний костюм та білу сорочку з метеликом.

Сьогодні, рівно 15 років тому, як ми одружилися. Вдячна Богові за все, що він мені дає. Вдячна, що Він послав у моє життя такого чоловіка, як Віталій, – написала Ірина Федишин.

"Віталіку, люблю тебе! З тобою я кохана дружина, щаслива мама та співачка, яка має велику кількість прихильників! Ти робиш мене щасливою! Дякую, тобі за все! Дякую, що ти є!", – додала зірка.

Наприкінці Ірина Федишин подякувала шанувальникам за всі привітання та добрі слова. Вона додала, що завтра, 30 серпня, відбудеться довгоочікуване друге "велике" весілля у Львові. Про це зірка майже не розповіла, адже хоче здивувати й фанів, і родину.

Для перегляду усіх фото гортайте праворуч:

Прихильники захоплюються сімейною зйомкою та продовжують вітати зіркову пару:

  • "Дуже красиві фотографії й прекрасна сім'я";
  • "Ви прекрасна пара, створили чарівну сім’ю. Щастя вам";
  • "Дуже гарні!!! Бажаю вашій родині щастя!";
  • "Вітаю! Ви неймовірні".

"Був час, коли я розмірковувала стати монахинею": Колишня дружина Віктора Павлік знайшла своє кохання

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:30

Колишня дружина українського співака Віктора Павліка Лариса Созаєва зізналася, що після смерті сина та розлучення розмірковувала над ідеєю піти в монастир. Проте згодом вона вирішила, що не знайде спокою в служінні Богу, та вирішила шукати кохання на с...

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...