"Дякую за локації військових об'єктів на Підмосков'ї": Українці тролять зрадницю Лорак, дякуючи за допомогу ЗСУ

Співачка українського походження Ані Лорак, яка живе і будує кар'єру в терористичній Росії, а також не сказала єдиного слова про те, як країна-агресор вторглася в Україну і вбиває українських громадян, повільно позбавляється свого російського заробітку, передають Патріоти України.

Так, нещодавно в мережі з'явилася інформація про те, що Лорак планує великий гастрольний тур по Россії. У той же час, мери російських міст виступили проти цього, так як Лорак намагається всидіти на двох стільцях і так до кінця і не визначилася на чиєму ж вона боці. Більш того, мер Краснодара навіть припустив, що виступаючи з концертами в країні-агресорі Росії, Лорак цілком може перераховувати зароблені гроші на потреби і підтримку ЗСУ.

Лорак, яка зазвичай мовчить і мало постить у своїх соціальних мережах, поспішила виправдатися і навіть звинуватила владу України за те, що її в 2014 році змусили виїхати в Росію.

"Я також хочу сказати, що я ніколи не надавала військової допомоги, що бездоказово стверджують деякі ЗМІ та політичні діячі. Тому що я можу допомагати тільки в рамках гуманітарної місії, чим і займалася все життя", - заявила Лорак, для якої запахло смаженим.

Пізніше також стало відомо, що у Росії подали заяву до Генпрокуратури і вимагають визнати артистку без позиції іноземним агентом. Українці не залишилися осторонь і вирішили "підтримати" Ані Лорак. Так, вони масово публікують "подяки" за підтримку ЗСУ.

"Не варто це публікувати, я знаю, вона завжди просить солдатів не публікувати фотографії з її дронами. Думаю, потрібно видалити публікацію, поки ворог не побачив", - додав Юрій Бутусов.
"І знаєте, так прикро що її концерти скасовують. Вона ж так добре наводила і коригувала";

"Особливе спасибі за локації військових об'єктів на Підмосков'ї";

"Вона зараз домовляється про F16. Ще два концерти - і кине кеш";

"Кажуть, саме вона на таємних переговорах переконала лідерів ЄС надати нам снаряди зі збідненим ураном", – тролять співачку українці.


Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...

"З огляду на такі шанси": Мати Майкла Джексона судиться з його сином через спадщину поп-короля

середа, 27 березень 2024, 18:44

Нова тяганина через спадщину Майкла Джексона пов'язана з тим, що розпорядники майна короля поп-музики Джон Бранка і Джон Макклейн продали половину видавничих і майстер-записів співака компанії Sony за 600 мільйонів доларів. Троє дітей Майкла, Бігі, 22 ...