"Дякую за ваші мудрі поради": Принц Гаррі вперше порушив мовчання після смерті королеви Єлизавети II

Герцог Сассекський, четвертий онук королеви Єлизавети II принц Гаррі вперше виступив з офіційною заявою після смерті вінценосної бабусі, передають Патріоти України.

На сайті організованого ним благодійного фонду Archewell тепер залишилася лише одна сторінка, яка називається "В пам'ять про Її Величність королеву Єлизавету II (1926-2022 рр.)". Там Гаррі опублікував свої роздуми про смерть улюбленої бабусі, а також адресоване їй прощальне слово:

"Святкуючи життя моєї бабусі, Її Величності Королеви, і оплакуючи її втрату, ми всі згадуємо про те, що вона була дороговказним компасом для багатьох у своїй прихильності служінню і обов'язку. Нею захоплювалися і поважали в усьому світі. Її непохитна грація і гідність залишалися істинними протягом усього її життя, а тепер і її незмінною спадщиною. Повторимо слова, які вона вимовила після смерті свого чоловіка, принца Філіпа, слова, які можуть втішити всіх нас зараз: "Життя, без сумнівів, складається з останніх розставань, але також і перших зустрічей".

Бабуся, хоча це останнє розставання приносить нам велику смуток, я назавжди вдячний за всі наші перші зустрічі — від моїх самих ранніх дитячих спогадів з Вами, до першої зустрічі з Вами в якості мого головнокомандувача, до першого моменту, коли ви зустріли мою улюблену дружину і обійняли ваших улюблених правнуків. Я дорожу часом, проведеним з Вами, і багатьма особливими моментами між нами. Вас вже дуже не вистачає не тільки нам, але і всьому світу. І що стосується перших зустрічей, тепер ми вшановуємо мого батька в його новій ролі короля Чарльза III.

Дякую за вашу вірність служінню. Дякую за ваші мудрі поради. Дякую за вашу заразливу посмішку. Ми теж посміхаємося, знаючи, що ви з дідусем тепер возз'єдналися, і обидва спочиваєте у мирі".

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...