"Дякувати Богу, він дав мені все": Мессі змінив своє рішення щодо кар'єри у збірній Аргентини після перемоги на ЧС-2022

Капітан збірної Аргентини Ліонель Мессі після перемоги на чемпіонаті світу з футболу-2022 (ЧС-2022) зголосився продовжити виступи за національну команду, передають Патріоти України.

"Очевидно, я хотів закрити цим свою кар'єру, я більше не можу ні про що просити. Дякувати Богу, він дав мені все. Завершення майже моєї кар'єри в такий спосіб — це приголомшує.

Кубок Америки, чемпіонат світу… Це прийшло до мене майже наприкінці кар'єри. Я люблю футбол, те, чим займаюся. Мені подобається бути у збірній, у групі, я хочу продовжити виступати ще кілька ігор, будучи чемпіоном світу", - сказав Ліонель.

Всього за збірну Аргентини Мессі зіграв 172 матчі та забив 98 м'ячів. Він є найкращим бомбардиром в історії національної команди та рекордсменом за кількістю проведених у її складі ігор.

Зі збірною Аргентини Ліонель виграв три трофеї — Кубок Америки-2021, Фіналіссиму-2022 та чемпіонат світу-2022. Напередодні фіналу ЧС-2022 Мессі анонсував своє розставання з національною командою.

"Мені було вісімнадцять років": TAYANNA відверто зізналася, навіщо публічно розповіла про роман з відомим одруженим продюсером

неділя, 28 квітень 2024, 21:28

Українська співачка TAYANNA зізналася, чому після однієї дуже особистої історії, яка стала публічною, тепер вважає, що "не завжди потрібно говорити всю правду". Мова йде про роман з одруженим продюсером Дмитром Клімашенком, передають Патріоти України. ...

Актриса Марія Машкова назавжди зреклася свого батька-путініста

неділя, 28 квітень 2024, 5:58

Російська акторка Марія Машкова, яка емігрувала до Америки, розповіла, що більше не думає про свого батька і не переймається щодо стосунків із ним після того, як він закликав її покаятися за засудження війни в Україні та повернутися в Росію. В одному з...