Діє уже давно: Кейт Міддлтон та принц Вільям порушили суворе правило щодо дітей

Принц Вільям і Кейт Міддлтон вважаються ідеальними представниками королівської родини Великої Британії, але це не завадило їм порушити важливе правило в минулому. Одне важливе правило стосується подорожей представників монархії, передають Патріоти України.

Спадкоємцям престолу заборонено літати разом, щоб захистити королівське походження. Це правило безпосередньо стосується тих, хто стоїть у черзі на престол, включаючи Вільяма та його сина принца Джорджа, який наразі є другим у черзі на престол. З 12 років він точно більше не зможе подорожувати з батьком. Наразі йому 11.

Таке правило придумали, аби захистити спадкоємця престолу в разі авіакатастрофи, забезпечуючи стабільність монархії. Втім, принц Вільям і його дружина кілька разів порушували це правило, але лише з дозволу покійної королеви Єлизавети II.

У 2014 році пара літала зі своїм тоді дев’ятимісячним сином Джорджем до Нової Зеландії та Австралії. Тоді повідомлялося, що їм потрібен дозвіл монарха через ризик, що двоє спадкоємців престолу подорожуватимуть разом. З 12 років у будь-якому разі Вільяму та Джорджу більше не можна буде літати разом. Коли Вільям був дитиною, він теж дотримувався цих правил, подорожуючи з мамою, покійною принцесою Діаною, батьком, королем Чарльзом, та меншим братом Гаррі, поки йому не виповнилося 12 років.

"Помітили у VIP-зоні": 62-річний Том Круз закрутив новий роман

середа, 7 серпень 2024, 6:44

Відомий американський актор, зірка фільму "Місія нездійсненна" Том Круз закрутив новий роман. Стало відомо, хто нова кохана артиста, передають Патріоти України. Як пише PageSix, обраницею 62-річного актора стала 25-річна співачка та протеже фронтмена C...

Мер Львова Андрій Садовий знов одружився, у православному храмі під час відпустки

вівторок, 6 серпень 2024, 23:35

Міський голова Львова Андрій Садовий здивував новиною про друге одруження. На своїй сторінці в Facebook політик опублікував фото з дружиною - Катериною, передають Патріоти України. "Це козацька церква в Каневі. Ми з Катериною знову одружилися. Немає ча...