Дітям радість - мамі втіха: Могилевська показала, як привітала доньок з Великоднем (фото, відео)

Артистка стала мамою двох дітей, публічно оголосивши про всиновлення в новорічну ніч. Меншій дівчинці нещодавно виповнилося чотири роки.

Українська співачка Наталія Могилевська показала, що подарувала донькам на Великдень. Святковими кадрами зірка сцени ділиться в Instagram.

Знаменитість, яка наприкінці 2023 року оголосила про всиновлення двох дітей, вирішила подарувати їм на велике християнське свято тематичні кульки. Втім, великодніх зайчиків артистка не знайшла, тому довелося малювати тварин на звичайній кульці.

"Лайфхак: коли не знайшли тематичні святкові кульки із зайчиком для дітей, тоді беремо ситуацію у свої руки і малюємо самі", — розповіла Наталія Могилевська.

До того ж, артистка подарувала Софії та Мішель рожеву кульку з написом: "Люблю тебе, донечко".

Наталія Могилевська подарувала донькам кульки

Наприкінці квітня меншій доньці Наталії Могилевської Софії виповнилося 4 роки. З цієї нагоди співачка подарувала іменинниці перший у житті велосипед та дозволила снідати солодощами та піцою.

Доньці Наталії Могилевської виповнилося 4 роки

Про поповнення в родині української знаменитості стало відомо в новорічну ніч. Вона всиновила двох дівчаток-сестер, які пережили жахіття війни.

"Це сталося на самому початку війни. Коли ми з моїм чоловіком дуже багато їздили на фронт, в госпіталі, в дитбудинки, до переселенців. І ось цей весь жах тільки-тільки стався і ми ухвалили таке рішення", — розповідала Могилевська.

Зірка сцени наголосила, що зберігатиме приватність дітей, не показуючи їхніх облич. До слова, вона також тримає подалі від уваги публіки своє особисте життя.

Запасний екземпляр дали лише потримати? Переможець/ці "Євробачення" 2024 року Немо заявив/ли, що у нього/них організатори шоу забрали кришталевий мікрофон

неділя, 19 травень 2024, 8:05

Переможці пісенного конкурсу Євробачення 2024 – Немо зі Швейцарії – зізналися, що не мають кришталевого кубку. Організатори забрали приз у артиста після фотосесії та прессконференції. Наразі учасник шоу не знає, чи повернуть йому нагороду, адже чітких ...

Повний рішучості та сили духу: Усик поділився очікуваннями від "бою століття" з Ф'юрі (відео)

субота, 18 травень 2024, 9:40

Ввечері 18 травня світ чекає незабутнє свято боксу. Український боксер Олександр Усик поділився очікуваннями від бою з Тайсоном Ф'юрі. . Він сказав Ф'юрі, щоби той не був наляканим, адже українець не залишить його самого, йдеться в його швидкому інтер...