Діти, квіти, коханий чоловік: Наталія Могилевська показала, як святкує день народження (фото)

Наталія Могилевська присвятила пісню чоловіку / Скріншот Instagram

Відома українська співачка Наталія Могилевська поділилася родинними кадрами в мережі з нагоди свята. Сьогодні, 2 серпня, виконавиця відзначає своє 49-річчя, зазначають Патріоти України. Названі доньки виконавиці 12-річна Мішель та 4-річна Софія, а також чоловік Валентин, підготували сюрприз для артистки. Зокрема, дівчатка та чоловік подарували великий букет квітів Наталії та прикрасили терасу їхнього будинку святковим декором.

У своєму Instagram Могилевська опублікувала кадри з рідними. Вона разом з доньками задувала свічки на торті та мило стрибала на ліжку. На відео шанувальники помітили обличчя молодшої сестрички, яке знаменитість ретельно приховувала раніше.

Водночас співачка вирішила зробити сюрприз і для коханого. Вона присвятила Валентину пісню, в якій розповідає про почуття до чоловіка та висловлює йому вдячність за цінні моменти разом.

"Валік, ми тобі з дівчатами підготували сюрприз. Хочемо подякувати за твою турботу, добре серце й за найпрекрасніше рішення в житті – стати мамою. У мене день народження кожен день тому, що поруч ти… Я вдячна Богу за тебе, мій коханий, за наших дітей і за те, що ми щасливі", – ніжно промовила до чоловіка Могилевська.

Скріншот Instagram

Нагадаємо, раніше Наталія Могилевська показала, як доньки готували їй сюрприз до дня народження.

"Вигадки від початку до кінця": Росіяни розмріялися про концерт Алли Пугачової в Росії та зганьбилися на брехні

середа, 7 серпень 2024, 9:26

Росіяни видали порцію брехні про великий сольний концерт у Росії російської співачки Алли Пугачової, яка засудила війну в Україні та живе в Ізраїлі, передають Патріоти України. Пропагандисти почали поширювати фейкові новини, мовляв, виконавиця планує ц...

"Помітили у VIP-зоні": 62-річний Том Круз закрутив новий роман

середа, 7 серпень 2024, 6:44

Відомий американський актор, зірка фільму "Місія нездійсненна" Том Круз закрутив новий роман. Стало відомо, хто нова кохана артиста, передають Патріоти України. Як пише PageSix, обраницею 62-річного актора стала 25-річна співачка та протеже фронтмена C...