"Діва без трусиків": Ані Лорак в обтислій червоній сукні посвітила оголеним стегном (фото)

Співачка Ані Лорак розбурхала уяву шанувальників новим провокаційним фото. На сторінці в Instagram виконавиця розмістила кадр з нещодавньої фотосесії, передають Патріоти України.

На знімку Лорак постає у розкішній атласній червоній сукні з розрізом від стегна. Вбрання співачки засвітило її оголені принади. Свій образ Лорак підкреслила підібраним волоссям, вечірнім макіяжем, довгими сріблястими сережками і босоніжками на високих підборах:

"Все змінюється на краще, коли ти дозволяєш собі діяти та береш відповідальність за своє життя", - підписала фотографію знаменитість. Шанувальники по-різному відреагували на такий відвертий знімок:

  • Діва без трусиків
  • Просто богиня
  • Розкішна фігура у вас

"Згідно з законом": Даша Квіткова зізналася, чим завершилася історія з її масштабною ДТП у Києві

вівторок, 23 квітень 2024, 10:44

Українська блогерка Даша Квіткова, яка минулого року булавизнана винною в масштабній київській ДТП, розповіла про кінцеве рішення суду, передають Патріоти України. Як зізнається знаменитість, все вирішилося відповідно до законодавства України й вона в...

"Робить боляче": Анна Саліванчук зізналась, як переживає розлучення і чому не хоче спілкуватися з колишнім

вівторок, 23 квітень 2024, 8:37

Українська акторка театру і кіно Анна Саліванчук розповіла, як болісно переживає розлучення із чоловіком-нардепом Олександром Божковим та як вони спілкуються після розриву, передають Патріоти України. На шоу "Ближче до зірок" артистка зізналась, що ни...