Дівчат не відбивав, але одягав дівочі речі: Маша Полякова розкрила деякі подробиці про свого довговолосого друга

Старша донька Олі Полякової Марія вирішила показати «у повній красі» загадкового персонажа, якого деякі шанувальники прийняли за дівчину через довге волосся. Зробила вона це у своєму TikTok- акаунті, передають Патріоти України.

Зокрема, Маша опублікувала ролик, у якому таємничий «голос за кадром» пропонує їй вдарити свого партнера у тому випадку, якщо фраза має пряме відношення до нього. При перших висловлюваннях — «товаришує з тобою понад п'ять років» і «відбивав у тебе дівчину» — Маша лише гладить руку довговолосого хлопця. Показуючи, що висловлювання не відповідають дійсності.

Але вже на фразах «ночував у тебе вдома», «крав у тебе щось» і «цілував тебе» дівчина починає щосили лупцювати юнака — отже, такі випадки мали місце.

Також з ролика стає зрозумілим, що молодик надягав речі Маші, виручав її в складних ситуаціях та «постійно рже з нею як неадекват».

Чи пов'язує їх щось більше, ніж дружба — невідомо, але коли її попросили дати посилання на обліковий запис хлопця у соціальній мережі Instagram, Маша відмовила.

Тому тепер дівчину вже ніхто не зможе звинуватити у нетрадиційній орієнтації, але запитань щодо невідомого юнака залишається велика кількість. І шанувальникам Марії Полякової лишається сподіватися, що вона поступово відкриє й інші «таємниці» щодо свого нового друга.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...