"Дівчата, мені зробили пропозицію. Йдемо?": Наталю Могилевську покликали заміж (відео)

Популярна українська співачка Наталя Могилевська «нарвалася» на пропозицію руки та серця від невідомого шанувальника під час прогулянки по Дніпру. Відео приємної для серця будь-якої дівчини пропозиції вона опублікувала в Instagram, передають Патріоти України.

У ролику показано, як Наталя дає інтерв'ю представникам ЗМІ в оточенні зіркових гостей, і до них наближається яхта з веселою компанією на борту. "Наташо, виходь за мене!" - кричить чоловік, що знаходиться на борту.

Його слова явно розвеселили співачку, і вона навіть повторила їх зі сміхом оточуючим. "Дівчата, мені зробили пропозицію вийти заміж. Йдемо?" - написала вона на своїй сторінці. Фоловери залишили багато коментарів:

Нагадаємо, що напередодні під час виступу в Києві Наталя Могилевська ледь не впала в воду на річці Дніпро. Артистка підпливала до встановленої сцени на катері та співала пісню "Морські зірки". Як виявилося, Могилевській довелося стояти на тонкій перекладині, тримаючись одним мізинцем від поштовхів хвиль. Цей момент знімали камери та бачили глядачі.

"Сукня вузька, піді мною сходи в трюм і гострі предмети. А я повинна бути красивою, співати та не впасти у воду", - зазначила співачка.

Наталя Могилевська двічі була заміжня. На початку цього року співачка інтригувала публіку заявами, що знову закохана та щаслива. А недавно вона заінтригувала фоловерів знімком у ванній, в підпису до якого сказала, що чекає зустрічі з коханою людиною.

Відмовляється самостійно ходити: Дружина Віктора Павліка вперше розповіла про розлад в їхнього 2-річного сина і назвала діагноз

четвер, 9 травень 2024, 17:30

Дружина українського співака Віктора Павліка – блогерка та бізнесвумен Катерина Реп'яхова – поділилася радісною новиною. Зокрема, у 2-річного сина подружжя затримка мовлення. Також Катя раніше жалілася, що хлопчик відмовляється самостійно ходити. Нареш...

Одужання принцеси Кейт йде добре? Стало відомо про рішення принца Вільяма

четвер, 9 травень 2024, 15:59

Від моменту, коли публіці стало відомо про діагноз принцеси Уельської у березні 2024 року, її чоловік принц Вільям мінімізував свої королівські обов'язки, щоб присвятити весь час своїй родині. . Але віднедавна принц Уельський почав поступово повертати...