Дівчата загуляли: Ганна Саліванчук з Іриною Сопонару розпивали шампанське у поліції

"Командую здесь", – Анна Саливанчук с Ириной Сопонару распивали шампанское в полицейском участке Продовжуються зйомки серіалу "Одного разу під Полтавою", що полюбився українцям, залаштунки якого вирішила показати відома актриса. Цікаві кадри, де показаний з гумором робочий процес, розмістила у себе у сторі в Instagram Ганна Саліванчук, передають Патріоти України.

Актриса була одягнена у дуже коротку сіру сукню в горошок, вона стояла перед дзеркалом і знімала сама себе на телефон у великому дзеркалі. "Отже, прийшла я тут у поліцейську дільницю і командую, командую. Командирша я", - вимовляє Ганна Саліванчук, немов кривляючись і при цьому демонструючи глядачам свої гарні форми крупним планом.

"А ти що?" - жартома питає у Ірини Сопонару дружина продюсера шоу Студія "Квартал 95". "А я слухаю твої команди, моя біла пані", - вторячи тону попередньої оповідачки вимовляє у відповідь зірка "Жіночого кварталу".

"Під шампанське?!" - задерикуватим голосом цікавиться Ганна Саліванчук, маючи на увазі два келихи на столі та пляшку ігристого вина. "Так, моя біла пані", - піднімаючи келих із шампанським і роблячи такий рух, ніби закликає чокнутися келихами, каже Ірина Сопонару.

"Що ти сказав?" - на наступному короткому відео запитує свого партнера зі знімального майданчика у формі поліцейського Олександра Теренчука. "Такий сон приснився, капець", - простодушно та швидко відповів популярний актор. - Зі мною?" - спитала у свого візаві Ганна Саліванчук, переводячи об'єктив камери в телефоні з партнера на своє відображення у великому дзеркалі, після чого вимовляє: "Репетирую з Сашком".

"Хотілося б частіше": Кошовий зізнався, як часто і про що спілкується з Зеленським під час війни

середа, 1 травень 2024, 17:58

Художній керівник "Вечірнього Кварталу" Євген Кошовий розсекретив, як часто під час війни спілкується з давнім другом, президентом Володимиром Зеленським, та про що вони розмовляють, передають Патріоти України. Артист зізнався, що їм вкрай рідко вдаєть...

"Зараз я ще впевненіший у своєму виборі": Відомий актор-військовий розповів про службу в ЗСУ: "Не думав, що таке може бути у війську" Відомий актор-військовий розповів про службу в ЗСУ

середа, 1 травень 2024, 16:23

Зірка серіалу "Обіцянка Богу", український актор Юрій Феліпенко, який нещодавно доєднався до лав ЗСУ, розповів про свою службу, передають Патріоти України. Нині артист, який перебуває у складі батальйону ударних БпАК "Ахіллес" 92 ОШБр, минає військові ...