Дівчина Андрія Богдана блиснула фігорую в сексі-вбранні (фото)

Інста-блогер Карина Тищенко, яка зустрічається з екс-главою ОПУ Андрієм Богданом, засвітила на пляжі апетитні сідниці, передають Патріоти України.

Дівчина позувала в роздільному леопардовому купальнику, наверх якого одягла сукню з великими дірками. Крізь такий "голий" наряд видно її сідниці і стрункі ноги.

За півгодини цей знімок набрав майже 300 лайків. Шанувальники активно залишають захоплені коментарі. "Мамасіта", "Золота ти людина", "Комусь дуже добре", - коментують фото шанувальники дівчини.

Зазначимо, за Кариною в Instagram стежать 50 тисяч користувачів. Судячи зі знімків, дівчина звикла до шикарного життя: багато подорожує, носить брендовий одяг і любить дорогу спідню білизну.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...