Дівчина продовжує інтригувати: Співачка Klavdia Petrivna вперше показала своє обличчя (фото)

Klavdia Petrivna розповіла, скільки років вже займається музикою / Скріншот Instagram

Українська співачка Klavdia Petrivna, яка увірвалася в український шоубізнес та стала однією з найпопулярніших артисток, досі ховалася під масками та великими капелюхами. Шанувальники маоло що знають про загадкову артистку, але її пісні одразу припали багатьом до душі.

Цього разу виконавиця вирішила частково показати своє обличчя та розсекретила колір волосся. Зірка стала гостею музичного проєкту Тіни Кароль "Дім звукозапису". Разом вони створили нову версію пісні "Намалюй мені ніч".

На шоу Klavdia Petrivna з'явилася в ефектному образі. Вона змінила свою мантію-кімоно на елегантну сукню синього кольору, яка підкреслювала її фігуру. Без капелюха та маски цього разу все ж не обійшлося. Однак вони вже не так приховували обличчя співачки.

Соломія Опришко / скріншот з відеоСоломія Опришко / скріншот з відеоВарто вказати, що на шоу дівчина так і не розсекретила свого імені. Але вона поділилася, скільки років вже займається музикою.

"Я з 5 років у музиці. Це не мало і не багато. І насправді це дуже полегшує завдання у якомусь плані. Поки більшого я не можу розказати, чим я займаюся, але настане час і всі карти привідкрию", — сказала дівчина.

До слова, Klavdia Petrivna відома піснями "Знайди мене", "Імператори", "Я тобі брехала", "Барабан", "Я щаслива".

"Висновки робіть самі": Узелков наїхав на ексдружину і звинуватив її в тому, що через неї 20 років не спілкувався з мамою

понеділок, 22 липень 2024, 9:32

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков наїхав на ексдружину Марину Боржемську, передають Патріоти України. У своєму Instagram спортсмен опублікував фото з мамою, яка святкувала 75-річчя. Узелков пожалівся, що протягом 20 ро...

"Це прийшло від моєї мами.." Кім Кардаш'ян вперше розповіла про рідкісну хворобу шкіри сина

неділя, 21 липень 2024, 7:56

Американська модель Кім Кардаш'ян вперше розповіла, що їх сім’я страждає на рідкісне захворювання шкіри, яке є спадковим. Телевізійна зірка зазначила, вона "передала" своєму синові вітіліго, патологію, за якої на тілі людини з'являються безболісні білі...