"Дівчина-вогонь": Каменських у шкіряному тренчі заговорила про спалюючу дощенту пристрасть (фото)

Настя Каменських радує шанувальників новинами. Нещодавно співачка випустила нову пісню в дуеті з молодим співаком Васею Демчуком - Sorry 2, а також розбурхує уяву фанів появою в несподіваних образах у шоу "Маска" на каналі "Україна". Так, співачка взяла участь у записі масштабного концерту "Вечір прем'єр з Катею Осадчою". Фото свого гарячого сценічного образу зірка поділилася в Instagram, передають Патріоти України.

Настя позувала в чорному шкіряному тренчі з оригінальними написами в стилі графіті. Вона підкреслила талію ремнем і доповнила спокусливий лук ботфортами на стійкому каблуці. Хвилясте волосся Насті було укладене з ефектом мокрих локонів. Макіяж - в природніх тонах.

"Як же насичено пройшли зйомки "Вечора прем'єр з Катею Осадчою". А це означає, що незабаром ви побачите відразу дві live прем'єри! В одній з них я запрошу вас на віртуальний сеанс у фантастичний світ жіночої підсвідомості. Номер вийшов дуже барвистим і яскравим. А другий - дуже ліричний, камерний і чуттєвий. Про любов і пристрасть, яка може спалити дощенту", - заінтригувала Настя.

На сцені вона з'явилася в компанії молодого співака Васі Демчука. Разом з ним зірка заспівала дуетом авторську пісню хлопця - Sorry 2. Шанувальники оцінили спокусливий образ фатальної красуні і засипали її компліментами.

  • Скільки сексуальності і харизми в цій розкішній жінці
  • Крута красуня
  • Настя, ти красуня, ти богиня, ти пані, Ти королева
  • Шикарна
  • Красуня, дівчина-вогонь
  • Бомба
  • Дивовижна
  • Ви приголомшлива і фігура у Вас шикарна
  • Яка красива
  • Гарний макіяж

У свою чергу, Вася Демчук опублікував атмосферне закулісне mood video із запису концерту.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...