Дівчина з обкладинки, або 20 років по тому: Катерина Осадча показала себе на початку кар'єри (фотофакти)

Катерина Осадча показала себе на початку кар'єри

Українська телеведуча Катерина Осадча показала, як виглядала на початку своєї кар'єри.

Зокрема, на своїй сторінці в Instagram вона зізналася, що атмосфера навколо Євробачення 2024 нагадує їй час, коли вона починала працювати над програмою Світське життя 19 років тому.

Також вона поділилася світлиною, на якій позує у вишиванці та червоній спідниці. Молода зірка також додала до образу віночок.

"Атмосфера навколо Євробачення повертає мене у часи, коли я була лише на початку своєї кар'єри. Бо саме 2005-го року ми стартували зі "Світським життям" і мали нагоду дізнатися найцікавіші подробиці життя гостей першого Євробачення в Україні", - написала вона.

З роками знаменитість стала ведучою низки популярних проектів, серед яких - Голос країни, Голос діти, Світське життя та інші.

З лютого 2017 року зірка екрану одружена з Юрієм Горбуновим. Пара виховує двох синів: Івана (2017) і Данила (2021).

Плата за викрутаси Ф'юрі: Олександр Усик втратить титул на абсолютного чемпіона світу, - ЗМІ

понеділок, 20 травень 2024, 8:56

Багаторазові переноси британцем дати поєдинку з українцем призвели до хаосу в графіку захисту Олександром здобутих до того чемпіонських поясів. Український професійний боксер Олександр Усик може втратити титул абсолютного чемпіона. Про це пише Al Jazee...

Не варто стидатись своїх пишних форм: Австралійська активістка та модель плюс сайз влаштувала пікнік з подругою у вишуканій білизні (фотофакти)

понеділок, 20 травень 2024, 8:15

Австралійська модель і активістка Стефанія Ферраріо поділилась новими спекотними фото. . "Гарний день для веганського пікніка", - написала Стефанія. Ферраріо працює моделлю плюс сайз і пропагує любов до свого тіла. Найчастіше модель рекламує білизну т...