​Дівочі війни: Красуня з ММА у скрутному стані спромоглась завдати нищівного удару суперниці, відправивши її в нокаут (відео)

Несподівану розв’язку побачили глядачі поєдинку на турнірі зі змішаних єдиноборств Bellator 259, де зустрічалися Ліа Маккорт з Північної Ірландії та австралійка Дженні Гардінг, зазначають Патріоти України.

Протягом усього бою Гардінг домінувала. У другому раунді вона були близька до дострокової перемоги, поклала суперницю на канвас і готувалася остаточно добити ірландку.

Однак Маккорт і не думала здаватися. Лежачи в октагоні, вона вразила суперницю потужним ударом ногою в підборіддя, що стало неприємним сюрпризом для австралійки. У наступні кілька секунд Ліа накинула "трикутник" ногами і технічно задушила приголомшену суперницю.

Тепер в активі Маккорт 8 перемог і одна поразка у змішаних єдиноборствах. Її суперниця має у своєму послужному списку 4 перемоги та 2 поразки.

Додамо, що Маккорт знаходить час не лише на тренування. Дівчина регулярно тішить шанувальників яскравими фото в Instagram та отримує багато компліментів за свою чарівну зовнішність.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...