"Для мене Крим - це Україна, була, є і буде": Андрій Бєдняков розсекретив гонорари, які йому пропонували за корпоративи на окупованому півострові після 2014 року

ТелеведучийАндрій Бєдняков відверто розповів про свою роботу у Росії після початку війни на Донбасі та анексії Криму, передають Патріоти України.

Після 2014 рокі шоумен припинив свою діяльність у РФ. Однак все ж таки Бєдняков брав участь у деяких шоу. Наприклад, 2019 року ведучий повернувся до тревел-програми "Орел та решка". Як пояснив, шоумен тоді він погодився не заради грошей, а заради програми.

"Мене запросили продюсери, бо вони хотіли зробити класний сезон. І мені подобалася ця програми, вона ж виходила і на українському каналі. Як би я хотів бабки, я був би там. Як би я хотів бабки, я б погодився на канали "Росія" та "Перший", мене кликали", - сказав Бєдняков в інтерв'ю pressing.

Телеведучий не заперечує, що певний час мріяв працювати на каналах у Росії. Тим паче, що з дитинства його батько розповідав йому про зв'язок з усім російським.

"А я завжди мріяв там працювати, адже так сталося, що я з Маріуполя і батько мені завжди доводив, що в нас російське прізвище, родичі в Іванове. А я йому завжди відповідав, що я українець, я не з Радянського Союзу. Я не знаю, як би він поводив себе зараз. Працювати на російських каналах, звичайно, хотілося. Адже ми вдома дивилися російські фільми, в нас були російські канали. І ця проблема була десятиріччями, регіон всі ці роки до цього вели", - зізнався Бєдняков.

Однак після 2014 року Бєдняков зробив свій вибір. Після анексії Криму шоумену також пропонували чималі суми за один вечір роботи, але ведучий вирішив, що поїде до Криму після його деокупації.

"Я відмовлявся їздити до Криму, хоча там давали вдвічі більшу суму за корпоратив. Мені пропонували 30 тисяч євро, 35 тисяч за весілля. Одного разу пропонували 45 тисяч євро за Новий рік. Це було ще 2015-2016 року. Я принципово до Криму не їздив. Хоча я був та усього лише два рази, один раз з програмою "Орел і решка", а перший раз ще був малий. Маючі гроші та впізнаваність, я не поїхав. Для мене Крим - це Україна, була, є і буде", - сказав Бєдняков.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...