"Для мене немає "хороших росіян": Відома українська акторка зі сльозами на очах розповіла про родичів в окупації на Херсонщині

Відома українська акторка Віталіна Біблів, яку родичі з Росії називають "нацисткою", розповіла про близьких, які наразі перебувають на тимчасово окупованій частині Херсонщини, передають Патріоти України.

Так, тітка й дядько Віталіни наразі перебувають у селищі Велика Лепетиха, яке знаходиться на лівому березі Каховського водосховища. До слова, російські окупанти досі тримають контроль над низкою населених пунктів на лівобережній частині Херсонщини. За словами Біблів, її рідні перебувають в окупації вже більше року, а останній період і зовсім не виходять на зв'язок:

"У мене тьотя й дядя в окупації вже більше року. Велика Лепетиха Херсонської області. З ними немає зв’язку вже майже два тижні. Ми не знаємо, як вони й що вони", - зі сльозами розповіла Віталіна в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Також акторка зазначила, що обірвала усі зв'язки з родичами, що проживають у країні-агресорці та для неї не існує "хороших росіян": "Одна виїхала з Росії, я досі з нею спілкуюся. З іншими (росіянами – прим. ред.) я припинила. Про що можна говорити. Так, у нас було прекрасне минуле, але таке сьогодення. Для мене немає "хороших росіян", - наголосила знаменитість.

Плата за викрутаси Ф'юрі: Олександр Усик втратить титул на абсолютного чемпіона світу, - ЗМІ

понеділок, 20 травень 2024, 8:56

Багаторазові переноси британцем дати поєдинку з українцем призвели до хаосу в графіку захисту Олександром здобутих до того чемпіонських поясів. Український професійний боксер Олександр Усик може втратити титул абсолютного чемпіона. Про це пише Al Jazee...

Не варто стидатись своїх пишних форм: Австралійська активістка та модель плюс сайз влаштувала пікнік з подругою у вишуканій білизні (фотофакти)

понеділок, 20 травень 2024, 8:15

Австралійська модель і активістка Стефанія Ферраріо поділилась новими спекотними фото. . "Гарний день для веганського пікніка", - написала Стефанія. Ферраріо працює моделлю плюс сайз і пропагує любов до свого тіла. Найчастіше модель рекламує білизну т...