"Для мене піар - це побічний ефект": Андрій Задворний зірвався на крик, доводячи, що не використовував Злату Огнєвіч

Переможець шоу Холостячка-2" (СТБ) Андрій Задворний підвищив голос, переконуючи фоловерів у тому, що він не використав головну героїню проєкту Злату Огнєвіч. Чоловік стверджує, що він міг би розстатися зі співачкою інакше, якби від реаліті йому потрібен був тільки піар, зазначають Патріоти України.

Задворний відповів хейтерам у відео, яке він опублікував в Instagram у форматі сторіз. Він упевнений: абсолютно всі погоджувалися на участь у телевізійному шоу, усвідомлюючи майбутнє зростання популярності. Головне запитання – чи це єдина мета (щоб подивитися ролик, доскрольте сторінку до кінця).

Андрій стверджує, що він сподівався знайти кохання й у нього справді з'явилися почуття до Злати. "Для мене піар – це побічний ефект", – заявив він.

Переможець проєкту додав: він міг би ходити з артисткою на світські заходи, бути найбільш обговорюваною парою року. Проте вчинив інакше, бо "не в цьому річ".

Після цього Задворний майже перейшов на крик. Він відповів шанувальникам реаліті, які звинувачували його у використанні Огнєвіч.Чоловік аргументував свою позицію тим, що майже одразу після закінчення "Холостячки-2" зізнався зірці, що більше її не любить. Як заявив Андрій, він міг би вибрати для розриву інший, більш "відповідний" момент.

"Так поясніть мені, дорогі, тоді: чому я не дочекався останнього пост-шоу, щоб просто отримати всі лаври собі? Не потягнув час, так би мовити, до "вигідного" моменту?" – емоційно запитав переможець реаліті.

Додамо, що у сторіз Андрій також розповів: його серце зараз вільне, а з усіма "суперниками" по проєкту він залишився в хороших стосунках.

Коротко про знаменитість:

  • Андрій Задворний – 32-річний український підприємець із власною компанією з виробництва дерев'яних іграшок для дітей.
  • Розлучений, від попереднього шлюбу є дитина – 6-річна дочка Кіра.
  • Чоловік виграв шоу "Холостячка-2" (СТБ). Злата Огнєвіч прийняла його пропозицію руки та серця й зізналася в коханні, але після проєкту Андрій покинув співачку.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...