"Для мене це критично": alyona alyona заявила, що покидає Instagram і розповіла про проблеми зі здоров'ям

Українська реп-виконавиця alyona alyona приголомшила шанувальників рішенням покинути Instagram. За словами артистки, такого висновку вона дійшла, коли побачила, скільки часу витрачає на соцмережі, зазначають Патріоти України.

"Мені щотижня телефон надсилає повідомлення про те, скільки я в середньому витрачаю екранного часу в день. Останнім часом я перевалила за 5 годин на день. І для мене це дійсно критично, тому що я відчуваю, як моя спина, шия та зір постійно в режимі перегляду телефону і це не нормально", - зазначила Альона.

Вона додала, що залишить фотоблог не на 100%, але частково. Реперка поділилася, що багато часу віддає на спілкування з фанами у соцмережі.

"Я не встигаю відповідати на все - відповідаю на 60%, але все одно розгрібаючи постійно свій дірект, даючи людям інформацію, про яку мене запитують, спілкуючись з ними, розділяючи з ними їхні емоції, я отримую задоволення і в той самий час віддаю енергію. І дуже часто під кінець робочого дня я почуваюся безсилою", - зазначила Альона.

Співачка зізналася, що стала все рідше публікувати сторіз і не через те, що у її житті нічого не відбувається, а через те, що вона хоче віддавати енергію творчому процесу.

Альона поділилася, що після нещодавнього збою у роботі Instagram, вона зробила певні висновки. Артистка зрозуміла, що стала заручницею екранного телефону. Для себе реперка вирішила, що їй класно жити в музиці, творити і не відволікатися на постійні сповіщення.

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...

"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили"

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...