"Для мене це великий удар": Відомий український співак розповів про смерть рідних людей

Карантин через коронавірус зіпсував плани багатьом людям. Культовий український співак і суддя проєкту "Співають всі!" на каналі "Україна" Іво Бобул каже: цей період дався йому непросто, зазначають Патріоти України.

Крім того, що не було можливості займатись улюбленою справою, артисту ще й довелося попрощатися з дорогими серцю людьми У цьому зірковий співак зізнався за лаштунками масштабного талант-шоу.

"Не знаю, чи хворів я на коронавірус, якщо і хворів - то все переніс на ногах. Але я втратив дуже багато друзів, родичів. Для мене це великий удар. Багато концертів перенесли. А я без сцени жити не можу, вона для мене - все. Це як у дитини забрати найдорожчу іграшку", - зізнався Іво Бобул за лаштунками масштабного талант-шоу.

До цього додались ще й проблеми зі здоров’ям. Артист каже, що через те, що в перший карантин всі сиділи вдома, він заробив собі тромби і довелося робити операцію.

"Були дуже депресивні настрої, тому що коли в новинах показують один негатив, де тобі взяти позитив? Дуже переживав за рідних, за дружину, сина. В магазин з нашої сім’ї ходив тільки я", - зазначив він.

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...